2. tekma od 08.09. do 10.09.2017 

Tekma bo potekala na tekmovalni trasi LKO Loče, Šmartinsko jezero in v skladu s: Pravilnikom o tekmovanjih v sladkovodnem športnem ribolovu RZS, Pravili o tekmovanjih v lovu krapov z obtežilnikom (LKO) RZS in dodatnimi pravili - navodili organizatorja tekmovanja RD Celje. Na posamično tekmo, se po sklepu UO RD Celje, lahko prijavi do deset (10) ekip tekmovalcev članov RD Celje in po ena (1) ekipa ribiških družin iz: RD Laško, RD Sotla, RD Voglajna, RD Velenje, RD Šoštanj, RD Šempeter, RD Mozirje in RD Ljubno, ki bodo na tekmah tekmovale izven konkurence. Posamične tekme se lahko udeleži največ osemnajst (18) ekip.

 Seznam prijavljenih ekip

E-prijavo ekipe je potrebo poslanih na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Rok za prijavo do zasedbe mest po vrstnem redu prijav je 01.09.2017 . V E-prijavi je potrebno navesti ime ekipe ter imena in priimke članov vključno s št. članske izkaznice člana, ter navedbo imena rezerve. Nepopolna prijava brez zahtevanih podatkov se ne bo upoštevala in ekipa se tekmovanja ne bo mogla udeležiti. Prijava ekipe na dan tekmovanja ni možna. RD Celje bo na svoji fb in spletni strani http://www.rd-celje.si tri (3) dni pred terminom posamične tekme javno objavila spisek sodelujočih ekip in tekmovalcev.

Ekipo štejeta najmanj dva (2) in največ trije (3) tekmovalci, pri čemer je 3. tekmovalec rezerva. Ta se lahko v času tekmovanja nahaja v tekmovalnem prostoru, vrši logistično podporo ekipe pred, med in po tekmi, ne sme pa med tekmo imeti stika z ribolovno opremo in vabami. V tekmovanje se lahko vključi šele po prijavi – poslani SMS najavi menjave pri gl. sodniku tekmovanja. Menjavo rezervnega tekmovalca v času tekme je možno narediti največ 1x.

V času tekmovanja vsaka od sodelujočih ekip na tekmi opravi tehtanje ulova vseh ekip po vrstnem redu določenim z žrebom pred začetkom tekmovanja in v terminih katere določi gl. sodnik tekmovanja.

V končni rezultat in s tem uvrstitev ekip v konkurenci ali izven nje šteje skupna teža treh (3) najtežjih ulovljenih rib. V veljavni ulov štejejo krap ali amur. Lažje ribe od predhodno stehtanih ekipe stehtajo same, jih evidenčno vpišejo v tekmovalni list in jih v najkrajšem možnem času spustijo v vodo. V primeru izenačenega končnega rezultata dveh ekip v konkurenci in izven nje šteje najtežja izmed 3 ulovljenih rib.

 

URNIK TEKMOVANJA (urnik velja za obe tekmi): 

 

1. Dan tekme / petek 08.09.2017

7.00 h - zbor tekmovalcev pri Ribiškem domu RD Celje, Brezova

7.00 h do 8.00 h - vpis ekip in tekmovalcev ter plačilo startnine

8.00 h - žrebanje vrstnega reda žrebanja in žrebanje tekmovalnih mest

8.15 h - žrebanje vrstnega reda tehtanja 

8.30 h - odhod na tekmovalno traso LKO Loče 

9.00 h do 11.00 h – priprava ekip na tekmovanje

11.00 h - začetek tekmovanja

 

2. Dan tekme / sobota 09.09.2017

00.00 h do 24.00 h - tekmovanje

 

3. Dan tekme / nedelja 10.09.2017

00.00 h do 11.00 - tekmovanje

10.15 h - opozorilni signal 15 min pred koncem tekme

11.00 h - konec tekme 

12.00 h - pogostitev udeležencev tekmovanja pri ribiškem domu RD Celje, Brezova 

12.30 h - razglasitev rezultatov 

 

Prijavnina na tekmovalca znaša 17,00 € in se plača pred začetkom tekmovanja ob prijavi ekipe na zboru tekmovalcev pred tekmo. V startnino je vključen tudi strošek za pogostitev tekmovalcev - malico. Tretjino (1/3) zneska vplačanih startnin bomo nakazali v dobrodelne namene društvu SONČEK – Društvo celebralne paralize Sonček Celje, Gregorčičeva 6, 3000 Celje.

Najuspešnejša ekipa RD Celje po zaključku zadnje tekme prejme prehodni pokal v enoletno varstvo in pokale za osvojeno 1., 2. in 3. mesto v trajno last. Tekmovalci prvih treh ekip RD Celje prejmejo medalje po zaključku vsake tekme, prav tako prejmejo medalje tekmovalci prvih treh ekip ribiških družin ZRD Celje, ki bodo tekmovale izven konkurence.

Priložnostne nagrade bodo prispevali sponzorji tekmovanja.

Tekmuje se na lastno odgovornost.

 

Predsednik TK RD Celje                gl. sodnik tekmovanja         Predsednik RD Celje 

 

Srečko LAH                                      Sandi SEVER                      Štefan ZIDANŠEK

 

Hits: 1878 Print

Vse pravice pridržane © 2015. Ribiška družina Celje

Designed by Fenix, Feldin Andrej s.p.